Overland travel

Onze manier van reizen zorgt naast het avontuur, ook voor goede contacten met craft brouwerijen doorheen het continent.

Over ons

Overland Craft Beer wil een brug zijn tussen bierliefhebbers en craft brouwerijen van over de hele wereld. Het is vertrokken vanuit een hobby in een bierclub en is langzamerhand uitgegroeid tot een plaats waar jarenlange kennis binnen de biercultuur gedeeld wordt.

Sinds de oprichting heeft Overland Craft Beer relaties opgebouwd met brouwers die ons vertrouwen om ambachtelijk bier te leveren aan bierliefhebbers, en deze unieke samenwerkingen stellen ons in staat om kleine batches vol van smaak te kopen waarbij kwaliteit en smaak centraal staan.

We helpen onze klanten om verfijnde bieren met unieke eigenschappen te ontdekken. Waar grote brouwerijen steeds vaker kiezen voor neutrale smaken om een breed publiek te bereiken, gaan craft brouwers voor bieren met een uitgesproken karakter en een unieke smaak.

Tussen onze klanten onderscheiden wij de bierliefhebbers met een voorliefde voor het proeven en ontdekken van nieuwe smaken, maar ook de verzamelaar van collector items voor in de bierkelder. Wij stellen alles in het werk om beiden van een zo breed mogelijk aanbod te voorzien.

Family-run business - Small business - Independent company - Recyclable packaging - Support for small producers